چگونه یک همسر خوب برای شوهرم باشم؟
با رعایت این موارد ، اولین فرد خوشحال و راضی در زندگی مشترک خود شما خواهید بود بعد همسرتان و نهایتا فرزندانتان
یک همسر خوب بودن کار ساده ای نیست.حتی اگر شوهری نسبتا ایده آل داشته باشید.برای همسر خوب بودن شما باید بتوانید ارتباط موثر برقرارکنید.
یعنی درحالی که فعالیت ها و علایق شخصی خود را فراموش نمی کنید ،روابط عاشقانه خود را با همسرتان زنده نگه میدارید و بهترین دوست او هستید.می پرسید چگونه؟ فقط کافیست که مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول ارتباط موثر

1-نیاز ها و احساساتتان را بیان کنید.شوهر شما قدرت ذهن خوانی ندارد.اگر چیزی نیاز دارید،از او بخواهید.اگر چیزی از نظر شما درست نیست،آن را مطرح کنید. از آن ها سرسری رد نشوید ، به امید اینکه روزی خودش خواهد فهمید یا من نمی توانم چیزی را عوض کنم .

اگر می خواهید که توانایی بیان احساساتتان را بیابید ، تمرین کنید تا با لحن مثبت صحبت کنید و به آنچه همسرتان می گوید بدون متهم کردن او گوش دهید.

برخی از روش های انجام این کار عبارتند از:

- در پیغامهایتان به جای سرزنش کردن او برای کاری که باید انجام می داده و انجام نداده است ،از احساساتتان در صورت انجام ندادن آن کار صحبت کنید.مثلا بگویید:اگر هر روز تو را تا ساعت 6:30 نبینم خیلی دلتنگ می شوم .

-به آنچه می گوید گوش کنید. وقتی چیزی برایتان تعریف می کند ،آن را تکرار کنید تا بفهمد که شما متوجه صحبت های او شده اید.مثلا:شنیدم که گفتی نگران هزینه ی بیمه هستی برای همین تا دیر وقت سر کار مانده ای.

-بین حرف او برای قضاوت کردن در موردش نپرید. قبل از عکس العمل اجازه دهید صحبت های او تمام شود. بعد از اتمام صحبت های او راه حل مورد نظرتان را بیان کنید.

2-دعوا کردن های مدام را کنار بگذارید.برخی مسایل ارزش جدل کردن دارند ،ولی برخی ندارند. اگر مدام بر سر مسایل جزیی با همسرتان بحث و جدل کنید ،عملا فایده ای ندارد . در این صورت اگر مسایل جدی و مهم هم پیش بیاید او دیگر به شما گوش نخواهد داد.

3-موقع بحث در مورد یک مساله حواستان به حرف هایی که می زنید باشد . درست دعواکنید. نگذارید عصبانیت باعث شود که حرف هایی بزنید که بعدا از گفتن آن ها پشیمان و شرمنده باشید.

حتی اگر با نظر او مخالفید ،احترام او را نگه دارید و به نظرات و دیدگاه های او توجه کنید.برای اینکه همسر خوبی باشید باید بدانید که ممکن است هیچ گاه در مورد برخی مسایل نظر یکسانی نداشته باشید. هیچ زوجی نیست که نسبت به همه مسایل دیدگاه یکسانی داشته باشد.

و یک نکته خیلی خیلی مهم و حیاتی ! با او در زمان مناسب صحبت کنید. هر وقت دلتان خواست شروع به گفتن مسایل و مشکلاتتان نکنید. قبل از شام،وقتی صورتحسلبها را پرداخت می کند، وقتی در شرایط استرس آوری قراردارد موقع مناسبی برای درد دل نیست و هرگز در برابر بچه ها شروع به دعوا نکنید.

- وقتی که اشتباهی می کنید آن را بپذیرید.باید یاد بگیرید که اگر اشتباه کردید معذرت خواهی کنید . شنیدن این جمله معجزه میکند .

4-با همسرتان صحبت کنید ،نه درباره ی همسرتان. هرگز قبل از صحبت در مورد چیزی که شما را از همسرتان ناراحت کرده ، با دوستان و فامیل او صحبت نکنید. این غیر منصفانه است که پشت سر او بد گویی کنید. بعد از ازدواج نزدیک ترین کس به شما همسرتان است نه پدر و مادر و نه دوستانتان.

· منفی صحبت کردن راجع به همسرتان با دوستان و اقوام نه تنها مشکلی از شما حل نمی کند ،بلکه دیدگاه آنها را نسبت به رابطه ی شما منفی تر می کند.

· دوستان و فامیل شما ممکن است که گمان کنند آنچه برای شما بهتر است می دانند ،ولی هیچکس به خوبی خودتان از ارتباط بین شما اطلاع ندارد.

مرحله دوم پذیرش

1-انتظارات واقعی داشته باشید.هیچ یک از شما کامل نیستید.اگر انتظارات و توقعاتتان حقیقتا بالا و غیر واقعی هستند،شما باید آنها را تعدیل کرده به واقعیت نزدیک کنید.

مثلا انتظار اینکه همسرتان هر موقع که شما اراده کردید پیش شما باشد ،انتظاری غیر معقول است.به خاطر داشته باشید که هیچ رابطه ای 100 درصد ایده آل نیست.

2-سعی نکنید که شوهرتان را عوض کنید.او را همان گونه که هست بپذیرید.و اجازه دهید که او نیز متوجه شود که شما به دنبال تغییر دادن او نیستید.

به او فرصت دهید تا خودش باشد.برای کسی که هست به او عشق بورزید ،او نیز متقابلا همین گونه خواهد کرد.بپذیرید که شما و همسرتان یک نفر نیستید.

دیدگاه او به جهان همیشه همانند شما نیست.همین تفاوت هاست که رابطه ی شما را غنی تر می سازد.

3-با تغییرات خود را وفق دهید.سعی کنی در کنار هم با تغییرات کنار بیایید.مسایلی مثل از دست دادن کار و مرگ والدین و…

در چنین شرایطی شما می توانید بسیار غمگین و افسرده شوید و در این غم بمانید یا می توانید از رابطه ی خود با همسرتان برای عبور از بحران کمک بگیرید.

ازدواج شما می تواند شما را از شرایط سخت عبور دهد اگر کمی انعطاف پذیر باشید .

4- بپذیرید که بچه دار شدن روابط را تغییر می دهد.رابطه ی شما با همسرتان بدون شک تحت تاثیر بچه دار شدن قرارخواهد گرفت.

این به معنی بد تر شدن روابط بین شما نیست ،بلکه این بدین معناست که شما بیشتر اوقات آزادتان را باید برای فرزندتان صرف کنید و برای وقت گذراندن با یکدیگر فرصت کمتری خواهید یافت.

بچه دار شدن مسیر روابطتان را تغییر میدهد.می توانید باهم برای فرزندانتان وقت صرف کنید تا در عین با هم بودن به مسایل او نیز رسیدگی کنید.تفریحاتی را انتخاب کنید که در آن تمام خانواده مشارکت داشته باشند.

در تربیت فرزندان همسو باشید.هیچگاه نقش آدم بد و آدم خوب را برای فرزندانتان ایفا نکنید .در تصمیمات پشتیبان هم باشید.

5-عذرخواهی او را بپذیرید.اگر می خواهید که اشکالات شما را قبول کنند شما هم باید اشکالات همسرتان را بپذیرید و در مواقع عذر خواهی او را ببخشید.شما باید بتوانید به عنوان یک انسان اشتباهات خود را نیز ببخ

موضوعات: نکات مثبت  لینک ثابت



[جمعه 1396-07-21] [ 01:08:00 ب.ظ ]